Klinikkens historie

Klinikken blev grundlagt i 1984 af Steen Melgaard Larsen og Ingeborg Graae Rasmussen. Begge uddannede på Palmer College of Chiropractic i Iowa U.S.A. Dørene åbnede den 17. jan 1984, og vi havde én patient. Siden dengang har ringene bredt sig i vandet, og i dag har vi over 30.000 registrerede patienter i vores kartotek.
Klinikken er bla. kendt for børne behandling,- og vi kan med stor glæde notere, at vi har én af Danmarks største børneklinikker.
Klinikken har i mange år fungeret som praktik- og uddannelsessted for kiropraktorstuderende fra Syddansk Universitet.

SAMARBEJDSPARTNERE

Klinikken har et udvidet og til stadighed udbygget samarbejde med byens og oplandets praktiserende læger og fysioterapeuter, og har i det hele taget med årene fået et godt og solidt netværk af dygtige behandlere både i- og udenfor det etablerede behandler-system,- til gavn og tryghed for både patienter og os.

Ligeledes har vi flere former for samarbejde med Rygcenter Syddanmark i Middelfart og Give.

RØNTGEN

- Klinikken har eget digital-røntgen anlæg.

- Der er ingen ventetid på røntgen undersøgelse hos os.

- Røntgen undersøgelser er tilskudsberettiget fra den offentlige sygesikring og sygeforsikringen ”danmark”.

MR SCANNING

Klinikken har henvisnings mulighed til MR scanning på privat klinikker/hospitaler over hele landet. Og vi har ligeledes henvisnings mulighed til Rygcenter Middelfart og Give og Vejle Sygehus..
Der foretages forundersøgelse af kiropraktoren, og findes der indikation for MR scanning laves en henvisning. Resultatet returneres til kiropraktoren og eller egen læge (efter aftale) efter få dage, og resultatet gennemgås med patienten.
Steen Melgaard Larsen, Ingeborg Graae Rasmussen | CVR: 73921813 | Vestergade 13, 1. tv., 7100 - Vejle | Tlf.: 75 83 36 22